Legume cu brânză camembert şi cimbru
PrinteazaLegume cu brânză camembert şi cimbru: Se călesc 3 fire de praz tăiat felii într-un pic de ulei într-un vas întins, în cuptorul cu microunde, la treapta cea mai înaltă, 5 minute, până încep să se înmoaie. Se adaugă 1/2 varză mică, ruptă bucăţi, 8 ciuperci champignon, 4 linguri de smântână şi se amestecă.
Se aşază 3 cartofi tăiaţi în felii subţiri peste legume şi se presează cu o paletă. Se adaugă un pic de unt şi se dau la microunde, acoperiţi, 15-20 de minute sau până s-au pătruns.
Se presară 1 bucată de brânză camembert tăiată felii şi 1 lingură frunze de cimbru şi apoi, ori se dă la microunde, la treapta cea mai înaltă timp de 2 minute, ori se pune sub gril, până devine crocantă şi maronie.
Pofta buna!