Legume cu brânză camembert şi cimbru

Printeaza

Legume cu brânză camembert şi cimbru: Se călesc 3 fire de praz tăiat felii într-un pic de ulei într-un vas întins, în cuptorul cu microunde, la treapta cea mai înaltă, 5 minute, până încep să se înmoaie. Se adaugă 1/2 varză mică, ruptă bucăţi, 8 ciuperci champignon, 4 linguri de smântână şi se amestecă.

Se aşază 3 cartofi tăiaţi în felii subţiri peste legume şi se presează cu o paletă. Se adaugă un pic de unt şi se dau la microunde, acoperiţi, 15-20 de minute sau până s-au pătruns.

Se presară 1 bucată de brânză camembert tăiată felii şi 1 lingură frunze de cimbru şi apoi, ori se dă la microunde, la treapta cea mai înaltă timp de 2 minute, ori se pune sub gril, până devine crocantă şi maronie.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.