Legume cu cărnăciori

Printeaza

O reteta de legume cu carnaciori din: carnati de curcan, ceapa, usturoi, chilli, ardei gras, fasole verde, porumb, fasole boabe, ulei, rosii, sare, piper cayenne, suc de lamaie, patrunjel si cimbru.

Ingrediente:

  • 400 g carnati de curcan
  • 1 ceapa medie
  • 2 catei de usturoi
  • 2 chilli
  • 2 ardei grasi
  • 250 g fasole verde
  • 200 g porumb (cutie)
  • 1 cutie fasole boabe (425 ml)
  • 1 lingura ulei
  • 1 cutie (425 ml) rosii pentru pizza
  • sare
  • piper cayenne
  • 1-2 linguri suc de lamaie
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 lingurita cimbru tocat

 

Mod de preparare:

Tocaţi cârnaţii.Tocaţi cuburi ceapa şi usturoiul. Tăiaţi chili în jumătate, îndepărtaţi-le seminţele şi tăiaţi-l fâşii. îndepărtaţi seminţele ardeiului gras, apoi tăiaţi-l cubuleţe. Tăiaţi fasolea verde în jumătate.

Căliţi în ulei ceapa, usturoiul şi chili. Adăugaţi ardeiul gras, porumbul, fasolea verde şi cea boabe, roşiile şi cârnaţii şi fierbeţi totul cca. 5 minute. Condimentaţi cu sare, piper, suc de lămâie şi serviţi cu pâine prăjită.

Legume cu cărnăciori

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.