Legume cu carne la cuptor

Printeaza

Legume cu carne la cuptor din: pulpa de porc, rosii, dovlecei, masline, usturoi, cimbru, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:Legume_cu_carne_la_cuptor

  • 800 g pulpa de porc
  • 3 rosii
  • 2 dovlecei
  • 1 mana de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 1 fir cimbru
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai carnea cuburi, o condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi o laşi la frigider 30 de minute.

Incălzeşti cuptorul la 180° C. Speli roşiile şi dovleceii şi le tai felii groase de 1,5 cm.

Ungi un vas termorezistent cu două linguri de ulei, pui carnea pe fundul vasului şi acoperi cu felii de roşii şi dovlecei, aşezate alternativ.

Pui măslinele, asezonezi cu sare şi piper, după gust, şi presari usturoiul şi cimbrul, tăiate mărunt.

Stropeşti cu două linguri de ulei şi introduci vasul la cuptor o ora. Servesti mancare calda.

Legume cu carne la cuptor

Legume_cu_carne_la_cuptor

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Legume da, dar fara carne, sunt mai bune fara carne

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.