Legume coapte cu bacon

Printeaza

Legume coapte cu bacon din: ulei, cartofi, ceapa, ardei gras, usturoi, bacon, oua, patrunjel.

Ingrediente:

  • 3 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 catei de usturoi
  • 8 felii de bacon
  • 4 oua
  • 2 linguri patrunjel

 

Mod de preparare:

Legume coapte cu bacon: Se incalzeste cuptorul la 200C.

Puneti baconul pe gratar, gatiti aproximativ 8-10 minute. Incalziti cuptorul la 200C. Maruntiti legumele. Asezati cartofii pe o foaie de copt intr-o tava, se condimenteaza cu sare si piper si presarati 1 lingura de ulei.

Amestecati usor si dati la cuptor timp de 10 minute.

Scoateti tava si adaugati ceapa, ardei gras si usturoiul peste cartofi. Mai stropiti cu ulei si presarati sare si piper, dati la cuptor si gatiti inca 10 minute.

Aranjati legumele rumenite pe farfurii de servire, se adauga baconul, patrunjel si ou prajit in ulei.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.