Legume coapte cu bacon
PrinteazaLegume coapte cu bacon din: ulei, cartofi, ceapa, ardei gras, usturoi, bacon, oua, patrunjel.
Ingrediente:
- 3 linguri ulei de floarea-soarelui
- 2 cartofi
- 1 ceapa
- 1 ardei gras rosu
- 3 catei de usturoi
- 8 felii de bacon
- 4 oua
- 2 linguri patrunjel
Mod de preparare:
Legume coapte cu bacon: Se incalzeste cuptorul la 200C.
Puneti baconul pe gratar, gatiti aproximativ 8-10 minute. Incalziti cuptorul la 200C. Maruntiti legumele. Asezati cartofii pe o foaie de copt intr-o tava, se condimenteaza cu sare si piper si presarati 1 lingura de ulei.
Amestecati usor si dati la cuptor timp de 10 minute.
Scoateti tava si adaugati ceapa, ardei gras si usturoiul peste cartofi. Mai stropiti cu ulei si presarati sare si piper, dati la cuptor si gatiti inca 10 minute.
Aranjati legumele rumenite pe farfurii de servire, se adauga baconul, patrunjel si ou prajit in ulei.
Pofta buna!