Legume coapte cu branza feta

Printeaza

Legume coapte cu branza feta din: sparanghel, rosii cherry, ulei de masline, otet balsamic, branza feta.

Ingrediente: 

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C. Pune sparanghelul si rosiile cherry intr-o tava. Stropeste-le cu uleiul de masline si otetul balsamic. Asezoneaza-le, apoi amesteca totul.

Da tava la cuptor 15 minute, pana cand sparanghelul se patrunde. Serveste legumele cu branza feta faramitata deasupra.

 

Legume coapte cu branza feta

Legume_coapte_cu_branza_feta

 

Pofta buna!

 

 

Crema de caju

Crema de caju din: caju, apa, suc de lamaie, sare. Caju este un fruct care provine din copacul de caju (Anacardium occidentale), care crește în regiunile tropicale din America de Sud. Fructul este o nuca de dimensiuni medii, înconjurată de o coajă tare, care conține un miez suculent și dulce. Miezul de caju poate fi […]

Cremă de iaurt cu fructe

Cremă de iaurt cu fructe din: iaurt grecesc, mascarpone, zahar, esenta de vanilie, lichior limoncello, biscuiti digestivi, struguri, piersici, afine, coaja de lamaie, menta. Ingrediente: 800 g iaurt grecesc 100 g mascarpone 120 g zahăr 1 esență de vanilie 2 lingurițe lichior limoncello 100 g biscuiți digestivi fructe de sezon la alegere: struguri, piersici sau […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.