Crema de caju din: caju, apa, suc de lamaie, sare. Caju este un fruct care provine din copacul de caju (Anacardium occidentale), care crește în regiunile tropicale din America de Sud. Fructul este o nuca de dimensiuni medii, înconjurată de o coajă tare, care conține un miez suculent și dulce. Miezul de caju poate fi […]
Legume coapte cu branza feta
PrinteazaLegume coapte cu branza feta din: sparanghel, rosii cherry, ulei de masline, otet balsamic, branza feta.
Ingrediente:
- 350g de sparanghel
- 330g de rosii cherry, taiate in jumatati
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingura de otet balsamic
- 50g de branza feta, faramitata
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 200°C. Pune sparanghelul si rosiile cherry intr-o tava. Stropeste-le cu uleiul de masline si otetul balsamic. Asezoneaza-le, apoi amesteca totul.
Da tava la cuptor 15 minute, pana cand sparanghelul se patrunde. Serveste legumele cu branza feta faramitata deasupra.
Legume coapte cu branza feta
Pofta buna!
Cremă de iaurt cu fructe din: iaurt grecesc, mascarpone, zahar, esenta de vanilie, lichior limoncello, biscuiti digestivi, struguri, piersici, afine, coaja de lamaie, menta. Ingrediente: 800 g iaurt grecesc 100 g mascarpone 120 g zahăr 1 esență de vanilie 2 lingurițe lichior limoncello 100 g biscuiți digestivi fructe de sezon la alegere: struguri, piersici sau […]