Legume coapte lipicioase

Printeaza

Legume coapte lipicioase

Ingrediente:Legume coapte lipicioase

  • Coaja si zeama unei portocale
  • 1 lingura miere
  • 1 catel usturoi
  • Cimbru
  • Ulei de masline

Mod de preparare:

Se amestecă coaja şi zeama unei portocale cu 1 lingură de miere, 1 căţel de usturoi, zdrobit şi frunzele de pe câteva rămurele de cimbru.

Se toarnă puţin ulei de măsline, apoi se toarnă dressingul peste legumele tăiate în bucăţi. Se coc în cuptorul încins timp de 30 de minute, până devin aurii şi lipicioase.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O reteta buna si foarte usoara. O recomand tuturor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.