Legume coapte

Printeaza

o reteta simpla de legume coapte din: vanata, ardei gras, dovlecel, mozzarella, parmezan, ulei, rozmarin, salvie si sare de mare.

Ingrediente:Legume coapte

  • 1 vânătă
  • 6 ardei graşi
  • 1 dovlecel
  • 200 g mozzarella
  • 1 lingură cu parmezan ras
  • 6 linguri cu ulei
  • rozmarin
  • salvie
  • sare de mare

 

Mod de preparare:

Amestecă uleiul cu ver- deţurile şi lasă-l la frigi­der până prepari legumele. Spală legumele, curăţă ardeii de cotor şi se­minţe şi taie-i în sferturi, iar vânătă şi dovlecelul, în felii groase de un deget.

încinge grătarul, unge legumele cu uleiul aro­mat, pune-le pe grătar şi frige-le pe ambele părţi. Când s-au înmuiat şi s-au rumenit, scoate-le pe o farfurie.

Taie brânza în felii mici şi aranjează legumele şi brânza pe straturi. La sfârşit, toarnă uleiul care a rămas.

Legume coapte

Legume coapte

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.