Legume coapte
Printeazao reteta simpla de legume coapte din: vanata, ardei gras, dovlecel, mozzarella, parmezan, ulei, rozmarin, salvie si sare de mare.
- 1 vânătă
- 6 ardei graşi
- 1 dovlecel
- 200 g mozzarella
- 1 lingură cu parmezan ras
- 6 linguri cu ulei
- rozmarin
- salvie
- sare de mare
Mod de preparare:
Amestecă uleiul cu ver- deţurile şi lasă-l la frigider până prepari legumele. Spală legumele, curăţă ardeii de cotor şi seminţe şi taie-i în sferturi, iar vânătă şi dovlecelul, în felii groase de un deget.
încinge grătarul, unge legumele cu uleiul aromat, pune-le pe grătar şi frige-le pe ambele părţi. Când s-au înmuiat şi s-au rumenit, scoate-le pe o farfurie.
Taie brânza în felii mici şi aranjează legumele şi brânza pe straturi. La sfârşit, toarnă uleiul care a rămas.
Legume coapte
Poftă bună!