Legume concentrate

Printeaza

Legume concentrate din: ardei, morco, pastarnac, telina, patrunjel, sare pentru muraturi.

Ingrediente:

  • 1,5 kg ardei
  • 1 kg morcov
  • 1 kg păstârnac
  • 1 ţelină mare cu tot cu frunze
  • 1-2 legături pătrunjel verde
  • 500 g sare pentru murături

 

Mod de preparare:

Legumele se curăţă, se taie bucăţi potrivite şi se dau prin maşina de tocat. Se adaugă sare şi pătrunjel; se amestecă bine.

Se lasă să se odihnească la temperatura camerei timp de 12 ore; din când în când se mai amestecă în compoziţie.

Apoi compoziţia se pune în borcane şi se păstrează la loc uscat şi răcoros.

După deschiderea unui borcan, acesta se păstrează obligatoriu la frigider.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.