Legume cu cascaval la cuptor
PrinteazaO reteta delicioasa de legume la cuptor cu: fasole verde, morcov, cartofi, ceapa verde, spanac, unt, cascaval, patrunjel, delikat.
- 600 g fasole verde
- 4 morcovi
- 4 cartofi
- 2 legături ceapă verde
- 400 g spanac
- 100 g unt
- 200 g caşcaval
- 2 legături pătrunjel
- 2 linguriţe Delikat Legume
Mod de preparare: Cureţi şi speli legumele, tai rondele morcovul, cartofii şi ceapa. Speli spanacul foarte bine sub jet de apă şi îl opăreşti.
Aşezi într-un vas de yena uns cu unt legumele şi spanacul alternate. Pui untul deasupra tăiat bucăţi şi presari pătrunjel verde tocat mărunt.
Adaugi şi 2 linguriţe de Delikat Legume şi laşi la cuptor 30-40 de minute. Când legumele sunt făcute, razi caşcavalul pe răzătoarea mare şi presari deasupra.
Legume cu cascaval la cuptor
Pofta buna!