Legume cu kaizer si cabanos la cuptor
PrinteazaLegume cu kaizer si cabanos la cuptor din: cartofi, dovlecei, vinete, morcovi, ceapa, usturoi, radacina de telina, mazare, radacina de patrunjel, ardei grasi, kaizer, cabanos, cascaval, sare, piper, ulei.
- 2 cartofi
- 1 dovlecel
- 2 vinete
- 2 morcovi
- 2 cepe mari
- 1 capatana de usturoi
- 1 radacina de telina
- 1 radacina de patrunjel
- 1 borcan mic de mazare
- 3 ardei grasi
- 150 g kaizer
- 150 g cabanos
- 150 g cascaval
- sare
- piper
- ulei pentru uns tava
Mod de preparare:
Speli şi cureţi legumele, apoi le tai rondele. Ungi tava cu ulei şi aşezi un rând de legume asortate. Peste ele aşezi jumătate din cabanos şi kaizer, apoi adaugi restul legumelor. Sărezi şi piperezi.
Dai tava la cuptor pentru 30 de minute. In ultimele 10 de minute, scoţi tava şi razi caşcavalul, pentru a se forma o crustă delicioasă.
Legume cu kaizer si cabanos la cuptor
Pofta buna!