Legume cu kaizer si cabanos la cuptor

Printeaza

Legume cu kaizer si cabanos la cuptor din: cartofi, dovlecei, vinete, morcovi, ceapa, usturoi, radacina de telina, mazare, radacina de patrunjel, ardei grasi, kaizer, cabanos, cascaval, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Legume_cu_kaizer_si_cabanos_la_cuptor

  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 2 vinete
  • 2 morcovi
  • 2 cepe mari
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 radacina de telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 borcan mic de mazare
  • 3 ardei grasi
  • 150 g kaizer
  • 150 g cabanos
  • 150 g cascaval
  • sare
  • piper
  • ulei pentru uns tava

 

Mod de preparare:

Speli şi cureţi legumele, apoi le tai rondele. Ungi tava cu ulei şi aşezi un rând de legume asortate. Peste ele aşezi jumătate din cabanos şi kaizer, apoi adaugi restul legumelor. Sărezi şi piperezi.

Dai tava la cuptor pentru 30 de minute. In ultimele 10 de minute, scoţi tava şi razi caşcavalul, pentru a se forma o crustă delicioasă.

Legume cu kaizer si cabanos la cuptor

Legume_cu_kaizer_si_cabanos_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.