Legume cu orez aromat
PrinteazaLegume cu orez aromat din: orez, ardei, dovlecel, marar, ulei, ceapa, ciuperci.
- 100 g orez
- 2 ardei graşi
- 1 dovlecel
- mărar
- sare
- piper
- 3 linguri ulei
- 1 ceapă
- 100 g ciuperci
Mod de preparare:
Pui la fiert în apă, cu o lingură de ulei, orezul bine spălat. Adaugi sare şi piper şi, când s-a înmuiat, îl scurgi şi îl laşi deoparte.
Cureţi dovlecelul şi îl tai cubuleţe, ardeii fâşii subţiri, ceapa julien, iar ciupercile feliuţe. Incingi restul de ulei şi căleşti legumele cu sare si piper.
Adaugi orezul, torni puţin din apa în care a fiert, amesteci, şi mai laşi 5 minute pe foc.
Pofta buna!