Legume cu seminte de susan

Printeaza

Legume cu seminte de susan din: morcovi, sfecla, lamaie, ulei, seminte de susan, coriandru, sare.

Ingrediente:Legume cu seminte de susan

  • 3 morcovi
  • 2 sfecle roşii
  • 1 lămâie
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură seminţe de susan
  • 1 vârf de cuţit seminţe de coriandru
  • sare

 

Mod de preparare:

Decojeşti morcovii şi sfecla. Tai rădăcinoasele în felii subţiri de 1 cm. Le aşezi în vasul pentru fiert la bain-mărie şi le fierbi în baie de aburi timp de 5 minute.

Prăjeşti puţin seminţele de susan, într-o tigaie fără ulei, amestecând cu o lingură de lemn. Le scoţi într-un castron şi, cât sunt calde, torni peste ele uleiul de măsline.

Repartizezi în farfurii legumele, le sărezi puţin, le presari cu coriandru şi le stropeşti cu uleiul şi cu zeamă de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.