Legume cu seminte de susan
PrinteazaLegume cu seminte de susan din: morcovi, sfecla, lamaie, ulei, seminte de susan, coriandru, sare.
- 3 morcovi
- 2 sfecle roşii
- 1 lămâie
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 lingură seminţe de susan
- 1 vârf de cuţit seminţe de coriandru
- sare
Mod de preparare:
Decojeşti morcovii şi sfecla. Tai rădăcinoasele în felii subţiri de 1 cm. Le aşezi în vasul pentru fiert la bain-mărie şi le fierbi în baie de aburi timp de 5 minute.
Prăjeşti puţin seminţele de susan, într-o tigaie fără ulei, amestecând cu o lingură de lemn. Le scoţi într-un castron şi, cât sunt calde, torni peste ele uleiul de măsline.
Repartizezi în farfurii legumele, le sărezi puţin, le presari cu coriandru şi le stropeşti cu uleiul şi cu zeamă de lămâie.
Pofta buna!