Omleta cu legume la cuptor din: oua, praz, telemea, rosie, unt, sare, piper. Ingrediente: 8 ouă 8 felii vânătă partea albă a unui praz o roşie 150 g telemea o lingură unt sare piper Mod de preparare: Vânata tăiată cuburi şi prazul tăiat rondele se călesc 5 minute în unt. Se pun cu totul […]
Legume la cuptor cu cascaval
PrinteazaLegume la cuptor cu cascaval din: vanata, dovlecel, ceapa, ardei, rosii, masline, ulei, ciuperci, cascaval, sare.
- o vanata
- un dovlecel
- o ceapa
- un ardei
- 3 roşii
- 10 măsline
- 4 ciuperci
- 2 linguri ulei
- 2 linguri pesmet
- 100 g cascaval
- sare
Mod de preparare:
Ciupercile tăiate felii se pun la călit în ulei într-o tigaie, cu ceapa curăţată şi tăiată julien şi ardeiul gras feliat.
Vânătă şi dovlecelul se taie cuburi care se presară cu sare şi se lasă aşa.
Roşiile tăiate cuburi se amestecă cu ciupercile, ceapa, măslinele şi ardeiul gras şi se pun într-un vas de cuptor uns cu puţin ulei şi presărat cu pesmet.
Se adaugă dovlecelul şi vânătă şterse de sucul pe care l-au lăsat şi se amestecă.
Se pune deasupra brânza sau caşcavalul şi se dă vasul la cuptor pentru 20 de minute.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Legume la cuptor cu gutui
Legume la cuptor cu gutui din: cartofi, vanata, mazare, fasole, gutuie, ulei, sare. Ingrediente: 2 cartofi 1/2 vânătă 200 g fasole verde conservată 100 g mazăre conservată o gutuie 2-3 linguri ulei 100 ml supă de legume sare Mod de preparare: Fasolea şi mazărea se trec sub un jet de apă rece şi se […]
Legume la cuptor cu rozmarin
Legume la cuptor cu rozmarin din: vanata, cartofi, ulei, rosii, usturoi, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: o vânătă 4 cartofi 2 linguri ulei 3 roşii 2 căţei usturoi rozmarin un praf sare piper brânză, pentru servit Mod de preparare: Vânata se taie pe lung si se presară cu sare. Cartofii se taie pe lung, se […]
Pofta buna!