Legume cu rozmarin la cuptor din: cartofi, morcovi, sfecla, ulei, usturoi, rozmarin, lamaie, sare, piper, iaurt. Ingrediente: 500 g cartofi dulci 250 g morcovi 250 g sfeclă roşie 4-5 căţei de usturoi ulei de măsline sare piper colorat rozmarin 1/2 lămâie 200 g iaurt grecesc Mod de preparare: Cartofii şi morcovii se curăţă, se […]
Legume la cuptor cu cimbru si usturoi
PrinteazaLegume la cuptor cu cimbru si usturoi din: vinete, dovlecel, ardei gras (roşu, verde şi galben), ulei, ceapa, pulpă de roşii, usturoi, sare, piper, cimbru.
Ingrediente:
- 500 g vinete
- 500 g dovlecei
- 500 g ardei gras (roşu, verde şi galben)
- 3 linguri de ulei
- 2 cepe
- 500 g pulpă de roşii
- 4 căţei de usturoi zdrobiţi
- sare
- piper
- cimbru
Mod de preparare:
Tai vinetele şi dovleceii cuburi, iarceapa şi ardeii julien. Amesteci, separat, uleiul cu pulpa de roşii, usturoiul, sarea şi piperul.
Le laşi deoparte. Aşezi, într-un vas termorezistent, legumele în straturi şi torni amestecul de roşii.
Dai vasul la cuptor aproximativ 45 de minute. Nu este nevoie de apă, pentru că legumele vor lăsa zeamă. Le serveşti calde, ornate cu cimbru verde.
Legume la cuptor cu cimbru si usturoi
Pofta buna!
poate iti place si:
Legume cu rozmarin la cuptor
Legume cu muschiulet de porc la cuptor
Legume cu muschiulet de porc la cuptor din: muschiulet de porc, cartofi, ciuperci, ceapa, ardei, rosii, broccoli, sare, piper, maghiran. Ingrediente: 1 kg muşchiuleţ de porc (solomillo) 4-5 cartofi potriviţi 250 g ciuperci proaspete 1 ceapă roşie 2 cepe albe 1 ardei roşu 1 ardei verde 100 groşii cherry 300 g broccoli sare piper majoran […]
Pofta buna!