Foitaj cu legume din: aluat foitaj, varza, morcovi, pastarnac, ulei, ciuperci, ardei, sos de soia, sare. Ingrediente: aluat foitaj din comerţ 1 varză mică albă 3 morcovi 3 rădăcini de păstârnac 2 linguri cu ulei de măsline 100 g ciuperci 1 ardei gras roşu 1 ardei gras galben 3-4 linguri cu sos de soia sare […]
Legume in foitaj
PrinteazaLegume in foitaj din: ardei gras, ceapa, praz, dovlecel, morcovi, ulei, sos de soia, foitaj.
- 1 pachet foitaj
Ingrediente umplutura:
- 1 ardei gras verde
- 1 ardei gras galben
- 1 ardei gras rosu
- 1 ceapa
- 1 praz
- 1 dovlecel
- 2 morcovi
- 3 linguri ulei
- 1 lingurita sos de soia
Mod de preparare:
Speli si cureti morcovii si ardeii, apoi ii tai fasii. Calesti ceapa.
Adaugi morcovii, lasi cateva minute si pui ardeii. Lasi sa se soteze. Cureti dovlecelul si prazul si le tai bastonase.
Pui bastonasele peste legumele sotate, lasi 5 minute si torni sosul de soia. Stingi focul si dai deoparte.
Tai foitajul in doua. Iei o foaie si-o intinzi bine cu sucitorul. Tapetezi o tava cu hartie de copt si asezi foaia.
Cu ajutorul unei pensule o ungi cu ulei. Pui legumele calite peste foitaj. Crestezi cealalta foaie din loc in loc.
Presari faina pe sucitor, rulezi foaia si o derulezi peste umplutura.
Ungi cu ulei foaia crestata. Dai tava la cuptor pana se rumeneste foitajul.
Legume in foitaj
Pofta buna!
poate iti place si:
Foitaj cu legume
Legume in foitaj cu busuioc
O reteta de legume in foitaj, ardei gras verde, ardei gras rosu, ardei gras galben, dovlecei, vanata, piper si busuioc. Ingrediente: 1 pachet de aluat congelat 1 gălbenuş 1/2 ardei gras verde 1/2 ardei gras roşu 1/2 ardei gras galben 2 dovlecei 1 vânătă sare piper ulei busuioc Mod de preparare: Cureţi ardeii, […]
Tarta cu legume si tofu
Tarta cu legume si tofu din: foitaj, ciuperca, praz, morcov, rosii, dovlecei, cartofi, branza tofu, sare, ulei. Ingrediente: 1 rulou de foitaj l ciupercă mare 1 praz 1 morcov 3 roşii 2 dovlecei mici 3 cartofi mici 100 g brânză tofu 2 linguri ulei sare Mod de preparare: După ce s-au curăţat cartofii, morcovul, […]
Pofta buna!