Legume in foitaj

Printeaza

Legume in foitaj din: ardei gras, ceapa, praz, dovlecel, morcovi, ulei, sos de soia, foitaj.

Ingrediente aluat: Legume_in_foitaj

  • 1 pachet foitaj

Ingrediente umplutura:

  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • 1 praz
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita sos de soia

Mod de preparare:

Speli si cureti morcovii si ardeii, apoi ii tai fasii. Calesti ceapa.

Adaugi morcovii, lasi cateva minute si pui ardeii. Lasi sa se soteze. Cureti dovlecelul si prazul si le tai bastonase.

Pui bastonasele peste legumele sotate, lasi 5 minute si torni sosul de soia. Stingi focul si dai deoparte.

Tai foitajul in doua. Iei o foaie si-o intinzi bine cu sucitorul. Tapetezi o tava cu hartie de copt si asezi foaia.

Cu ajutorul unei pensule o ungi cu ulei. Pui legumele calite peste foitaj. Crestezi cealalta foaie din loc in loc.

Presari faina pe sucitor, rulezi foaia si o derulezi peste umplutura.

Ungi cu ulei foaia crestata. Dai tava la cuptor pana se rumeneste foitajul.

Legume in foitaj

Legume_in_foitaj

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Foitaj cu surimi si taitei

Foitaj cu legume

Foitaj cu legume din: aluat foitaj, varza, morcovi, pastarnac, ulei, ciuperci, ardei, sos de soia, sare. Ingrediente: aluat foitaj din comerţ 1 varză mică albă 3 morcovi 3 rădăcini de păstârnac 2 linguri cu ulei de măsline 100 g ciuperci 1 ardei gras roşu 1 ardei gras galben 3-4 linguri cu sos de soia sare   […]

 

Turnedo de curcan cu zarzavat

Legume in foitaj cu busuioc

  O reteta de legume in foitaj, ardei gras verde, ardei gras rosu, ardei gras galben, dovlecei, vanata, piper si busuioc. Ingrediente: 1 pachet de aluat congelat 1 gălbenuş 1/2 ardei gras verde 1/2 ardei gras roşu 1/2 ardei gras galben 2 dovlecei 1 vânătă sare piper ulei busuioc   Mod de preparare: Cureţi ardeii, […]

 

Tarta cu legume si tofu

Tarta cu legume si tofu

Tarta cu legume si tofu din: foitaj, ciuperca, praz, morcov, rosii, dovlecei, cartofi, branza tofu, sare, ulei. Ingrediente: 1 rulou de foitaj l ciupercă mare 1 praz 1 morcov 3 roşii 2 dovlecei mici 3 cartofi mici 100 g brânză tofu 2 linguri ulei sare   Mod de preparare: După ce s-au curăţat cartofii, morcovul, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.