Legume cu frunze verzi

Printeaza

Legume cu frunze verzi din: supa, usturoi, sare, piper, Molokhya.

Ingrediente:Legume cu frunze verzi

  • 400 ml litri de supă (de carne sau de pui)
  • 50 g de usturoi
  • sare şi piper negru, după gust şi Molokhya (verde sau uscată)

 

Mod de preparare:

Adăugaţi Molokhya (o cutie) la 1/5 l de supă şi încălziţi pentru circa 15 minute la foc mic. (Nu este recomandat să amestecaţi prea mult, pentru ca legumele alese să nu se lase la fund – observaţie valabilă numai în cazul celor verzi, nu şi pentru cele uscate.)

Se adaugă sos de usturoi şi se amestecă uşor.

 

Nota: Se pot folosi oricare dintre legume.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.