Legume la Grătar cu Oregano din: vinete, ardei, dovlecei, ulei de masline, oregano, sare, piper, suc de lamaie. Această rețetă delicioasă și sănătoasă îmbină vinete, ardei și dovlecei, toate marinate și gătite la grătar pentru un gust de neuitat. Ingrediente: 2 vinete, feliate subțire 2 ardei roșii, tăiați pe jumătate și curățați 2 dovlecei, feliați […]
Legume la gratar cu aroma de busuioc
PrinteazaLegume la gratar cu aroma de busuioc din: rosii uscate, vinete, zuccini, parmezan, ulei de masline, busuioc, sare, piper.
- 290g roşii uscate în sos
- 2 vinete
- 3 zucchini
- 40g parmezan
- ulei de măsline
- 10g busuioc
- sare
- piper
Mod de preparare:
Vinetele şi zucchini se feliază subţire. Se condimentează legumele cu sare, piper şi o linguriţă de ulei de măsline.
Feliile de legume se prăjesc pe grătar.
Alternaţi legumele, vinetele, zucchinii şi roşiile uscate; presăraţi peste acestea busuiocul mărunţit şi parmezanul ras.
Gătiţi la cuptor la 220°C timp de 10 minute şi apoi serviţi.
Legume la gratar cu aroma de busuioc
Pofta buna!
Pește la Grătar cu Garnitură de Legume de Sezon
Pește la Grătar cu Garnitură de Legume de Sezon din: fileuri de peste, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, fasole verde, morcovi, dovlecel, ardei, ierburi aromatice. Descoperă secretul unei mese echilibrate și pline de gust cu această rețetă de Pește la Grătar. Acest fel de mâncare nu doar că îmbină savoarea delicată a […]
Ciolan de Porc cu Sos de Afine și Legume la Grătar
Ciolan de Porc cu Sos de Afine și Legume la Grătar din: ciolan de porc, afine, morcovi, dovlecel, ardei, ulei de masline, usturoi, miere, sare, piper, patrunjel. Vă invităm să descoperiți o rețetă inedită și savuroasă – ciolan de porc cu sos de afine și legume la grătar. Această variație surprinzătoare și delicioasă va aduce […]
Pofta buna!