Legume in aspic

Printeaza

Legume in aspic din: mazare, porumb, morcov, telina, usturoi, gelatina, oua, sare.

Ingrediente:Legume_in_aspic

  • 100 g mazăre
  • 1 conservă porumb
  • 1 morcov
  • 1 ţelină
  • 2 căţei usturoi
  • 1 plic gelatină
  • 6-7 ouă fierte
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbi în apa cu sare mazărea cu căţeii de usturoi întregi, morcovul tăiat cubuleţe şi rădăcina de ţelină tocată. Când s-au înmuiat legumele, adaugi porumbul scurs şi spălat şi mai laşi să dea în câteva clocote.

După ce s-a răcorit zeama în care au fiert legumele, adaugi gelatina preparată conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Tapetezi o formă de guguluf cu folie alimentară. Torni un strat de supă şi legume şi aşezi ouăle fierte, descojite, unul după altul. Torni restul de legume şi zeama şi dai la frigider câteva ore.

După ce s-a întărit, răstorni aspicul şi îndepărtezi folia.

Legume in aspic

Legume_in_aspic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.