Legume in foitaj cu busuioc

Printeaza

 

O reteta de legume in foitaj, ardei gras verde, ardei gras rosu, ardei gras galben, dovlecei, vanata, piper si busuioc.Legume in foitaj cu busuioc

Ingrediente:

  • 1 pachet de aluat congelat
  • 1 gălbenuş
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1/2 ardei gras roşu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 2 dovlecei
  • 1 vânătă
  • sare
  • piper
  • ulei
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Cureţi ardeii, îi tai bucăţele. Speli vânătă şi dovleceii, le înlături cotorul, dar nu le cureţi de coajă şi le tai cubuleţe. Cureţi ceapa şi o tai mărunt.

Căleşti ceapa cu ardeiul, adaugi vânătă şi dovleceii şi laşi pe foc 10 minute amestecând continuu. Pui sare şi piper, scurgi uleiul şi laşi să se răcească.

Intinzi o parte din aluat într-o formă unsă cu unt, pui legumele călite, acoperi cu aluatul rămas şi presezi bine marginile. Ungi cu gălbenuşul bătut, presari busuioc şi dai la cuptor pentru 30 de minute, la foc potrivit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.