Legume in sos de rosii
PrinteazaO reteta de legume in sos de rosii din: vanata, dovlecel, rosii, cascaval afumat, ceapa, sos de rosii, usturoi, unt, pesmet, ulei, patrunjel si sare.
- 1 vanata
- 1 dovlecel
- 3 rosii
- 400 g cascaval afumat
- 1 ceapa
- 200 g sos de rosii
- 3 catei de usturoi
- 1 lingura cu unt
- 1 lingura cu pesmet
- ulei
- patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Taie vanata, dovlecelul si rosiile in felii potrivite de groase. Separat, toaca marunt ceapa si caleste-o in ulei. Stinge cu sosul de rosii si adauga usturoiul zdrobit. Lasa pe foc sa dea in cateva clocote.
Unge un vas termorezistent cu unt si tapeteaza-l cu pesmet. Asaza legumele in straturi si printre ele pune felii de cascaval afumat. Ultimul strat sa fie de cascaval.
Toarna sosul de rosii si lasa la cuptor, la foc moderat, aproximat 40 de minute. Serveste cu patrunjel.
Legume in sos de rosii
Pofta buna!
Incoming search terms:
- legume cu sos de rosii