Legume in sos de rosii

Printeaza

O reteta de legume in sos de rosii din: vanata, dovlecel, rosii, cascaval afumat, ceapa, sos de rosii, usturoi, unt, pesmet, ulei, patrunjel si sare.

Ingrediente:Legume in sos de rosii

  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 3 rosii
  • 400 g cascaval afumat
  • 1 ceapa
  • 200 g sos de rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura cu unt
  • 1 lingura cu pesmet
  • ulei
  • patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie vanata, dovlecelul si rosiile in felii potrivite de groase. Separat, toaca marunt ceapa si caleste-o in ulei. Stinge cu sosul de rosii si adauga usturoiul zdrobit. Lasa pe foc sa dea in cateva clocote.

Unge un vas termorezistent cu unt si tapeteaza-l cu pesmet. Asaza legumele in straturi si printre ele pune felii de cascaval afumat. Ultimul strat sa fie de cascaval.

Toarna sosul de rosii si lasa la cuptor, la foc moderat, aproximat 40 de minute. Serveste cu patrunjel.

Legume in sos de rosii

Legume in sos de rosii

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • legume cu sos de rosii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.