Legume la cuptor cu peperoncino

Printeaza

Legume la cuptor cu peperoncino din: zuchini, ceapa, cartofi, morcovi, conopida, broccoli, usturoi, mozzarella, ulei de masline, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Legume la cuptor cu peperoncino

  • 2 zuchini
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 6 bucăţi conopidă
  • 6 bucheţele broccoli
  • 1 căţel usturoi
  • 1 bilă mozzarella
  • ulei de măsline
  • câteva fire pătrunjel
  • sare
  • piper
  • peperoncino

 

Mod de preparare:

Mai întai, speli legumele. Cartofii îi cureti de coajă, zuchinii şi cartofii îi tai felii mai grosuţe. Pui într-un vas adânc apă şi dai în câteva clo­cote fiecare legumă. Le scoţi apoi într-o strecurătoare.

Intr-o tavă unsă cu ulei aşezi toate legumele, usturoiul tăiat mărunt îl împrăştii pe toată suprafaţa tăvii, apoi mozzarella tăiată cubuleţe o pui uni­form în toată tava, condimentezi şi, la final, pui firele de pătrunjel în­tregi.

Dai tava la cuptor, la foc mic, până ce toate legumele sunt gata şi se rumenesc frumos deasupra.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.