Legume la cuptor cu sos

Printeaza

 Legume la cuptor cu sos din; divlecei, ardei grasi, vanata, smantana, mustar boabe, masline, sare, piper, zeama de lamaie, oregano.Legume la cuptor cu sos

Ingrediente:

  • doi dovlecei
  • doi ardei graşi roşii
  • o vânătă
  • 200 g smântână
  • o lingură de muştar cu boabe
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • zeamă de lămâie
  • oregano

 

Mod de preparare:

Intr-un bol se amestecă smântână, muştarul, o lin­gură de ulei de măsline, sarea, piperul şi puţină zeamă de lămâie.

Dovleceii şi vânătă se taie în bucăţi pe lung. Ardeii graşi se curăţă şi se taie şi ei pe lung. Se încinge ulei de măsline şi se călesc legumele.

Intr-un vas se aşază legumele şi se pun în cuptor. Se servesc cu sos şi frunze de oregano.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • sos pentru legume la cuptor
  • legume la cuptor cu sos
  • sos pentru legume la gratar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.