Legume la cuptor cu sos
PrinteazaLegume la cuptor cu sos din; divlecei, ardei grasi, vanata, smantana, mustar boabe, masline, sare, piper, zeama de lamaie, oregano.
Ingrediente:
- doi dovlecei
- doi ardei graşi roşii
- o vânătă
- 200 g smântână
- o lingură de muştar cu boabe
- ulei de măsline
- sare
- piper
- zeamă de lămâie
- oregano
Mod de preparare:
Intr-un bol se amestecă smântână, muştarul, o lingură de ulei de măsline, sarea, piperul şi puţină zeamă de lămâie.
Dovleceii şi vânătă se taie în bucăţi pe lung. Ardeii graşi se curăţă şi se taie şi ei pe lung. Se încinge ulei de măsline şi se călesc legumele.
Intr-un vas se aşază legumele şi se pun în cuptor. Se servesc cu sos şi frunze de oregano.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- sos pentru legume la cuptor
- legume la cuptor cu sos
- sos pentru legume la gratar