Legume la gratar cu maioneza
PrinteazaLegume la gratar cu maioneza din: ou, suc de lamaie, mustar de dijon, ardei chili, sare, ulei de masline, dovlecei, ardei grasi, ceapa.
- 2 dovlecei, taiati in jumatate pe lungime
- 3 ardei grasi, taiati jumatati, fara seminte
- 1 ceapa, curatata si feliata
Ingrediente maioneza:
- 1 ou
- 2 linguri de suc de lamaie
- 1 lingurita mustar de Dijon
- 1 lingura de ardei Chili
- ½ lingurita sare
- ¾ cana ulei de masline
Mod de preparare:
Puneti oul in blender. Adauga restul ingredientelor, cu excepția uleiului de masline. Amestecati pana se omogenizeaza. Incorporati usor uleiul si procesati pana se formeaza maioneza. Puneti intr-un bol si dati la frigider.
Incalziti gratarul si adaugati legumele. Gatiti pe ambele parti 5–10 minute. Scoateti de pe gratar, transferati pe farfurii si serviti cu sos de maioneza.
Pofta buna!