Legume la grill
PrinteazaLegume la grill din: ardei, rosii, zucchini, ulei, usturoi.
- câte 1 ardei gras roşu şi verde, fără coajă
- 4 roşii mici fără coajă
- 2 zucchini mici
- ulei pentru uns
- 2 căţei de usturoi
- 3 linguri de ulei
Mod de preparare:
Ardeilor fără coajă li se îndepărtează seminţele, apoi se taie cubuleţe. Roşiile decojite şi zucchini se taie felii groase.
Cuptorul se preîncălzeşte la 225 °C. Roşiile se sărează, zucchini se ung cu ulei, apoi se aşează pe un grătar. Se rumenesc sub grilul preîncălzit circa 5-10 minute, până se înmoaie. Intre timp se întorc o dată.
Usturoiul se curăţă, se amestecă cu uleiul şi cu ardeii. Se repartizează peste legume şi se lasă să se răcească.
Legume la grill
Pofta buna!