Legume la tigaie cu otet balsamic si patrunjel
PrinteazaLegume la tigaie cu otet balsamic si patrunjel din: ulei de măsline, morcov, sparanghel, broccoli, fasole verde, mazăre, oţet balsamic, patrunjel, sare, piper negru macinat.
Ingrediente:
- 1 lingura cu ulei de măsline
- 1 morcov mediu, curăţat si tăiat în beţe subţiri
- câte 100 g sparanghel, broccoli rupt în bucheţele, fasole verde şi mazăre
- 4 linguri cu oţet balsamic
- 1 mână de pătrunjel proaspăt, tocat
- sare şi piper negru măcinat
Mod de preparare:
Incălzeşte uleiul într-un wok mare sau tigaie. Pune morcovul şi prăjeşte-l 1 minut. Adaugă tulpinile de sparanghel tăiate pe lungime, broccoli rupt în bucheţele şi bucăţi de fasole verde.
Prăjeşte, amestecând ontinuu, timp de 1 minut, apoi adaugă mazărea şi vârfurile de sparanghel şi prăjeşte timp de câteva minute.
Toarnă oţetul şi presară pătrunjelul şi condimentele. Serveşte preparatul cald.
Legume la tigaie cu otet balsamic si patrunjel
Pofta buna!