Legume la tigaie cu seminte
PrinteazaLegume la tigaie cu seminte din: morcovi, sfecla, lamaie, ulei, seminte de susan, coriandru, sare.
- 3 morcovi
- 2 sfecle roşii
- 1 lămâie
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 lingură seminţe de susan
- 1 vârf de cuţit seminţe de coriandru
- sare
Mod de preparare:
Decojeşti morcovii şi sfecla. Tai rădăcinoasele în felii subţiri de 1 cm. Le aşezi în vasul pentru fiert la bain-mărie şi le fierbi în baie de aburi timp de 5 minute.
Prăjeşti puţin seminţele de susan, într-o tigaie fără ulei, amestecând cu o lingură de lemn. Le scoţi într-un castron şi, cât sunt calde, torni peste ele uleiul de măsline.
Repartizezi în farfurii legumele, sărezi, presari cu coriandru şi stropeşti cu uleiul şi cu zeamă de lămâie.
Pofta buna!