Legume la tigaie cu sos de soia

Printeaza

Legume la tigaie cu sos de soia din: ulei, ulei de susan, usturoi, ghimbir, morcovi baby, broccoli, sparanghel, ceapa verde, fasole verde, sos de soia, suc de mere, seminte de susan.

Ingrediente: Legume la tigaie cu sos de soia

  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1 catel de usturoi
  • 2.5 cm radacina ghimbir
  • 225 g morcovi baby
  • 350 g broccoli, rupt buchetele
  • 175 g sparanghel, maruntit
  • 2 fire ceapa verde
  • 175 g fasole verde, rupta bucati
  • 2 linguri sos soia
  • 1 lingura suc de mere
  • 1 lingura seminte de susan, prajite

 

Mod de preparare:

Incalziti uleiurile intr-o tigaie, adaugati usturoiul si sotati 2 minute.

Adaugati ghimbirul, morcovii, broccoli si sparanghel si gatiti 4 minute. Adaugati ceapa si fasolea verde si mai gatiti inca 2 minute. Incorporati sosul de soia si sucul de mere si mai gatiti 1-2 minute.

Presarati semintele de susan si serviti legumele calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.