Legume la wok

Printeaza

Legume la wokLegume_la_wok

In wok se pot prepara legumele in doar câteva minute, fără să işi piardă aromele, vitaminele şi componenţii nutritivi naturali.

Legumele rămân ferme şi cu un gust bogat, îndeplinind astfel cerinţa de bază a bucătăriei asiatice: prospeţime şi simplitate.

In wok sunt preparate obligatoriu şi ciupercile asiatice, cum ar fi păstrăvul de fag, ciuperca de paie, ciuperci shiitake, muerr sau nameko.

Legumele pot fi tăiate, după preferinţe, bucăţi, felii sau cuburi. Legumele deosebit de tari, precum morcovii, cartofii, ţelina şi ridichile, pot fi tăiate în felii egale pe răzătoarea de legume.

Legumele cu frunze trebuie să fie tăiate în bucăţi mari de cca 3 cm, astfel se desprind mai rapid. Sunt foarte decorative legumele tăiate în bucăţi şi felii oblice.

 

Legume la wok

Legume_la_wok

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.