Legume mexicane aromate

Printeaza

Legume mexicane aromate din: morcov, mazare, ardei, ceapa, porumb, rosie, ciuperci.

Ingrediente:

  • un morcov
  • mazăre fină
  • un ardei roşu
  • o ceapă
  • boabe de porumb
  • o roşie descojită
  • câteva ciu­perci tăiate felii
  • condimente
  • plante aromatice (busuioc, oregano, cimbru, curry, chile, coriandru, ghimbir, piper roşu sau negru)

 

Mod de preparare:

Legume mexicane aromate: taie legumele în cubuleţe şi se înăbuşă timp de câteva minute într-o tigaie cu ulei.

Când sunt aproape gata, se adaugă puţin sos de soia. Se condimentează si se adauga plante aromatice.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.