Legume cu miere

Printeaza

Legume cu miere din: morcovi, conopida, fasole, mazare, unt, mustar, miere.

Ingrediente:

  • 4 morcovi, tăiaţi sferturi
  • 1 conopidă, ruptă bucăţi
  • 200 g fasole verde, curăţată
  • 150 g mazăre
  • 15 g unt
  • 2 linguri muştar cu boabe întregi
  • 2 linguri miere

 

Mod de preparare:

Legume cu miere: Fierbe morcovul şi conopida în apă cu sare 2 min., adaugă fasolea şi mazărea şi fierbe încă 2 minute.

Scurge de lichid şi amestecă uniform cu untul, muştarul şi mierea. Presară sare şi piper şi serveşte.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.