Legume cu ouă şi caşcaval la cuptor

Printeaza

Legume cu ouă şi caşcaval la cuptor din: dovlecei, vanata, ceapa, ardei gras, rosii, oua, cascaval, faina, ulei, nucsoara, piper, sare.

Ingrediente:

  • 3 dovlecei
  • 1 vânătă
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • 2 roşii
  • 5 ouă
  • 100 g caşcaval
  • 1 lingură făină
  • 2 linguri ulei
  • nucşoară
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

Cureţi un dovlecel, îl tai cubuleţe pe care le pui la fiert în apă cu sare, iar când sunt gata le pasezi. Cureţi apoi dovleceii rămaşi şi vânătă, le tai felii, tai şi ardeiul fâşii, toci ceapa şi tai roşiile felii.

Căleşti apoi ceapa în ulei încins, adaugi legumele rămase, amesteci cu grijă, le mai laşi pe foc cât să se înmoaie, apoi le răstorni într-un vas pentru cuptor.

Baţi ouăle cu făina, adaugi piureul de dovle­cel, caşcavalul ras, piperul, nucşoara şi sare după gust. Torni compoziţia peste legumele călite şi dai totul la cuptor pentru 40 de minute.

 

Legume cu ouă şi caşcaval la cuptor


Poftă bună!

 

 

Cocktail Pina Colada – Un cocktail racoritor

Cocktail Pina Colada – Un cocktail racoritor din: rom alb, suc de ananas, lapte de cocos, gheata. Pina colada este un cocktail popular de origine portoricana, care este facut cu piure de ananas, lapte de cocos si rom alb. Acesta este o bautura racoritoare si dulce, perfecta pentru zilele calduroase de vara. Pina colada a […]

Sarmale cu slănină afumată

Sarmale cu slănină afumată din: varza dulce, carne tocata, slanina afumata, orez, ceapa alba, sare, piper, cimbrubulion, untura.   Ingrediente: 3-4 verze dulci, de dimensiune mijlocie 1 lămâie 1 kg carne tocată 200 g slănină afumată 100 g orez 5-6 cepe albe sare piper cimbru bulion untura   Mod de preparare: Opărești varza în apă […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.