Chiftele de legume pane din: cartofi, dovlecei, morcov, oua, faina, parmezan, praf de copt, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 cartofi 2 dovlecei un morcov 2 ouă 200 g făină un plic praf de copt 20 g parmezan ras o lingură ulei + pentru prăjit sare piper Mod de preparare: Legumele spălate şi curăţate se trec […]
Reteta legume pane din: legume, faina, margarina, bere, verdeata, boia, sare, piper. Ingrediente: 1 kg legume (dovlecei, gulii, conopidă, vinete, morcovi, praz, varză, ţelină) făină 100 g margarină 1 pahar bere verdeaţă boia sare piper Mod de preparare: Legumele se curăţă, se taie felii groase şi se fierb în apă cu margarină până se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.