Paste aromate cu legume din: dovlecel, spanac, rosii, paste, ulei, sare, piper. Ingrediente: un dovlecel 350 g spanac 10 roşii 200 g paste 3 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Dovlecelul se taie rondele care se presară cu sare şi se lasă deoparte. Spanacul spălat şi bine scurs se pune la călit în ulei. […]
Legume cu paste si mozzarella
PrinteazaLegume cu paste si mozzarella din: unt, ceapa, paste, rosii, ardei grasi, dovlecei, telina, cimbru, sare, piper, mozzarella.
- 2 linguri unt
- 1 ceapa mica
- 300 g paste scurte
- 4 rosii
- 2 arde grasi
- 2 dovlecei
- 2 fire telina
- 4 fire cimbru
- sare
- piper
- 400 g mozzarella
Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert intr-o cantitate mare de apa cu sare; se fierb al dente, conform indicatiilor de pe ambalaj.
Se lasa sa se scurga. Se curata ardeii grasi de cotoare, seminte si pieliţele albe; pulpa se taie cubuleţe.
Se curăţă şi se taie rondele dovleceii.
Se topeşte untul şi se căleşte ceapa tocată; se adaugă ţelina verde tăiată rondele şi cubuleţele de ardei gras.
Se prăjesc şi se adaugă apoi dovleceii şi felii de roşii. Se prăjesc puţin şi se adaugă pastele şi frunzuliţele de cimbru.
Se sărează, se piperează şi se aşază într-o formă de sufleu. Se încinge cuptorul la 180 °C.
Se taie mozzarella felii şi se aşază în formă, deasupra legumelor. Se dă la cuptor şi se coace până ce brânza devine aurie.
Legume cu paste si mozzarella
Pofta buna!
poate iti place si:
Paste aromate cu legume
Paste cu legume si busuioc
Paste cu legume si busuioc din: paste, vanata, dovlecel, rosii, ardei, ulei, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 200 g paste o vânătă un dovlecel 6 roşii mici un ardei roşu 4 linguri ulei câteva frunze busuioc sare piper Mod de preparare: Vânata şi dovlecelul se taie cuburi, se presară cu sare şi se lasă 10 […]
Pofta buna!