Legume cu paste si sunca la tigaie
PrinteazaLegume cu paste si sunca la tigaie din: gris, faina, oua, sare, praz, usturoi, dovleac, unt, smantana, piper, nucsoara si sunca.
Ingrediente:
- 300 g gris
- 100 g faina
- 1 ou
- sare
- 2 tulpini praz
- 1 catel de usturoi
- 500 g dovleac
- 2 linguri unt
- 100 ml smantana
- piper
- nucsoara rasa
- 100 g sunca
Mod de preparare:
Amestecati grisul, faina si oul. Adaugati 170-200 ml apa si formati un aluat. faceti din el un rulou cu diametru de circa 2 cm. taiati-l bucati de 1 cm grosime, apoi rulati-le si formati serpisori.
Fierbeti-i in apa cu sare 3-5 minute, apoi lasati-i sa se scurga.
Pregatiti legumele. Taiati prazul si usturoiul marunt, iar dovleacul, cuburi. Incingeti untul intr-o tigaie mare si caliti legumele circa 5 minute.
Adaugati paste si caliti-le putin. Incorporati smantana si condimentati totul cu sare, piper si nucsoara.
Taiati sunca si presarati-o peste legume. Ornati totul cu verdeata.
Legume cu paste si sunca la tigaie
Pofta buna!