Legume picante învelite în lipie

Printeaza

Legume picante învelite în lipie din: cartofi, rosii, boabe de mazare, ardei iute, pasta de curry, frunze de spanac, coriandru, lipii, iaurt, sare si piper.

Ingrediente:Legume_picante_învelite_în_lipie

  • 300 g cartofi dulci decojiti si taiati cuburi
  • 400 g rosii decojite
  • 400 g boabe de mazare scurse
  • 3 g ardei iute tocat marunt
  • 20 g pasta de curry
  • 100 g frunze de spanac
  • 20 g coriandru tocat
  • 4 lipii
  • 40 g iaurt degresat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbe cartofii în apă cu sare 10-12 minute până se înmoaie. între timp, pune roşiile, mazărea, ardeiul iute tocat şi pasta de curry într-o altă tigaie şi ţine-o la foc mic cam 5 minute, amestecând neîncetat. Incinge grătarul. Scurge cartofii şi adaugă-le amestecul de roşii. Aruncă spanacul înăuntru şi lasă-l un minut la călit. Adaugă coriandrul, sare, piper, gustă.

Stropeşte lipiile cu puţină apă şi lasă pe grătar 20-30 de secunde, pe fiecare parte. întinde compoziţia cu o lingură pe interiorul lipiilor, pune iaurt deasupra, rulează-le şi serveşte.

Legume picante învelite în lipie

Legume_picante_învelite_în_lipie

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • legume picante

1 comentariu

  1. Adriana Valentina

    vreau si eu o portie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.