Legume prajite cu verdeata

Printeaza

Legume prajite cu verdeata din: vanata, dovlecel, ardei, usturoi, rosii, faina, patrunjel, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Legume prajite cu verdeata

  • o vânătă
  • un dovlecel
  • 2 ardei graşi de culori diferite
  • 6-8 roşii mici
  • 2 căţei usturoi
  • 2-3 linguri făină
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • ulei pentru prăjit
  • sare

 

Mod de preparare:

Vânata şi dovlecelul se taie felii care se presară cu sare şi se lasă 10 minute la scurs. Se şterg apoi şi se pun într-un vas cu ardeii tăiaţi fâşii.

Se presară cu făină, se amestecă şi se pun în tigaia cu ulei. Se lasă 10 minute la prăjit, apoi se adaugă roşiile şi usturoiul şi se mai lasă 10 minute împreună.

Se aduc la masă cu pătrunjel fin tocat.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.