Suc Verde Revigorant cu spanac si mere din: frunze de spanac, mere, castravete, lamaie, ghimbir, apa. Acest suc verde revigorant este bogat în nutrienți esențiali, precum vitamina C din lămâie, fibre din frunzele de spanac și antioxidanți din măr și ghimbir. Ingrediente: 2 căni de frunze proaspete de spanac 1 măr mare, tăiat în bucăți […]
Legume prăjite
PrinteazaLegume prajite din: ceapa, usturoi, dovlecei, ardei rosu, boabe de porumb, ulei, sare, piper si suc de lamaie.
Ingrediente:
- 100 g ceapa, tocata
- 2 catei de usturoi, tocati marunt
- 750 g dovlecei, taiati felii subtiri
- 1 ardei rosu, taiat cubulete
- 125 boabe dulci de porumb
- 2 linguri ulei
- sare si piper
- 2 linguri suc de lamaie sau lamaie verde
Mod de preparare:
curăţă toate legumele şi se împart în două grămăjoare egale: se vor prăji în două tranşe ca să aibă loc în tuci.
încinge 1 lingură de ulei în tuci până când începe să scoată fum. Se începe cu câte o grămăjoară, cu ceapa care se prăjeşte 1 minut.
adaugă usturoiul, se amestecă o dată, apoi dovleceii, ardeiul roşu şi boabele de porumb.
potriveşte de sare şi piper şi se mai prăjeşte totul aproximativ 5 minute, până când legumele sunt pătrunse, dar sunt încă crocante şi aurii.
stropesc cu jumătate din sucul de lămâie sau lămâie verde şi se amestecă. aşază legumele într-un castron şi se ţin la cald.
La fel se pregăteşte şi cealaltă jumătate de legume.
Legume prăjite
Pofta buna!
Andive – Beneficii pentru sanatate si retete
Andive – Beneficii pentru sanatate si retete. Andivele, cunoscute și sub numele de chicorée, sunt legume cu frunze verzi care fac parte din familia Asteraceae. Acestea sunt cunoscute pentru gustul lor ușor amărui și pentru proprietățile lor benefice pentru sănătate. Beneficii pentru sănătate: Bogate în nutrienți: Andivele sunt o sursă bună de vitamina K, vitamina […]
Incoming search terms:
- legume prajite
- legume prajite in unt
a fost tare aia cu boabele de porumb:))oare sta cineva sa le numere :))