Legume proaspete la gratar

Printeaza

Legume proaspete la gratar din: dovlecei, ardei, vanata, ciuperci, rosii, ulei, rozmarin.

Ingrediente:Legume proaspete la gratar

  • 2 dovlecei
  • 2-3 ardei capia
  • 1 vânătă
  • 1 ciuperca
  • 2-3 rosii
  • ulei
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Spală şi taie în fâşii doi dovlecei, 2-3 ardei capla şi o vânătă. Pune-le pe grătarul încins şi lasă-le pe fiecare parte până ce încep să miroasă plăcut (nu trebuie să se înmoaie). Mai pune de grătar o ceapă tăiată în felii, o ciupercă, 2-3 roşii.

Când s-au copt toate, aşază-le pe platou, sărează-le, adaugă câteva picături de ulei de măsline şi o crenguţă de rozmarin pentru aromă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.