Salată de Edamame cu Quinoa și Legume din: quinoa, edamame, morcov, ardei, ceapa rosie, ulei de masline, suc de lamaie, miere, sare, piper. Descoperă o salată plină de vitalitate, care îmbină texturile crocante ale legumelor crude cu nutrienții esențiali din edamame și quinoa. Această rețetă nu doar că te va încânta papilele gustative cu gustul […]
Legume cu rozmarin la cuptor
PrinteazaLegume cu rozmarin la cuptor din: cartofi, morcovi, sfecla, ulei, usturoi, rozmarin, lamaie, sare, piper, iaurt.
- 500 g cartofi dulci
- 250 g morcovi
- 250 g sfeclă roşie
- 4-5 căţei de usturoi
- ulei de măsline
- sare
- piper colorat
- rozmarin
- 1/2 lămâie
- 200 g iaurt grecesc
Mod de preparare:
Cartofii şi morcovii se curăţă, se spală şi se taie în bucăţi potrivite.
Sfecla se lasă cu coajă, se presară puţin rozmarin şi se înfăşoară în folie de aluminiu.
Legumele se pun într-o tavă, se adaugă usturoiul pisat cu coajă cu tot, se stropesc cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie, se asezonează cu sare, piper şi rozmarin, după care se amestecă.
Se introduc în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, se pune lângă tavă şi sfecla şi se coc 40-60 de minute.
Când sfecla este pătrunsă, se scoate, se taie coaja şi se feliază, apoi se adaugă peste legume, se mai stropeşte cu puţin ulei şi se rumeneşte.
Se serveşte cu iaurtul rece.
Pofta buna!
Bulgur cu Legume la Cuptor din: bulgur, ardei, vinete, ulei de masline, dovlecel, condimente, sare, piper, supa, busuioc. Redescoperă plăcerea de a găti cu acesta rețetă de bulgur cu legume la cuptor, un fel de mâncare sățios și plin de arome, care îmbină perfect nutrienții esențiali cu gustul delicios al Mediteranei. Această rețetă nu doar […]
Plăcintă cu Linte și Legume din: linte verde, ceapa, morcovi, telina, ardei, usturoi, rosii, cimbru, rozmarin, sare, piper, ulei de masline, faina integrala, unt vegetal, apa, sare. Îmbogățește-ți meniul cu o plăcintă veggie-friendly care promite să fie nu doar o încântare culinară, dar și un festin nutritiv. Această rețetă de plăcintă cu linte și legume […]