Legume cu smantana

Printeaza

Legume cu smantana din: conopidă, cartofi, mazăre, fasole verde, dovlecei, varza, morcovi, smântână, unt, sare, piper măcinat.

 

Ingrediente:Legume cu smantana

  • 1 conopidă
  • 2 cartofi
  • 1 cană mazăre
  • 500 g fasole verde
  • 2 dovlecei
  • 1/2 varza tânără
  • 2 morcovi
  • 1 cană smântână
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper măcinat

Mod de preparare:

Se curăţă legumele şi se fierb în apă cu sare. Se scurg când sunt fierte şi se pun într-o cratiţă împreună cu două linguri de unt.

Se sead pe foc mic, cu o ceaşcă de apă caldă. Peste legume se pune sare.

Când sunt fierte, se adaugă smântână şi se servesc imediat.

Se pot presăra cu piper măcinat când se servesc.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.