Legume în sos tartar, cu somon
PrinteazaLegume în sos tartar, cu somon din: dovlecei, ardei grasi, rosii, file de somon, smantana, zeama de lamaie, sare, piper.
- 2 dovlecei
- 2 ardei grasi verzi
- 2 ardei grasi rosii
- 4 rosii
- 400 g file de somon
- 100 g smantana 20%
- 50 ml smantana 12%
- zeama de la 1 lamaie
- sare
- piper macinat
Mod de preparare:
Dovleceii se spală, se curăţă şi se taie bucăţi. Ardeii şi roşiile se spală, se taie jumătăţi, se curăţă de seminţe şi codiţe şi se taie cubulţe.
Fileul de somon se taie bucăţele. Cele două tipuri de smantana se amesteca bine, se condimenteaza cu sare, piper si zeama de lamaie.
Se pun in 2 borcane bucatelele de rosii, apoi marinata de smantana, dovleceii, somonul si ardeii. Se poate lasa la rece inainte de servire.
Legume în sos tartar, cu somon
Pofta buna!