Legume sotate in unt cu marar

Printeaza

Legume sotate in unt cu marar din: cartofi, morcovi, fasole verde conservată, margarmă, mărar.

 

Ingrediente:

  • 2,5 kg cartofi
  • 1,5 kg morcovi
  • 500g fasole verde conservată
  • 200g margarmă
  • 2 legături mărar

 

Mod de preparare:

Legume sotate in unt cu marar: Cartofii şi morcovii se taie în cuburi mai mari, se pun la fiert separat în apă clocotită şi cu vasul acoperit.

După fierbere, calzi, se amestecă cu toate legumele la un loc şi se sotează în unt. La servire, se presară verdeaţă tăiată mărunt.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.