Legume in stil italian şi cotlete de porc

Printeaza

Legume in stil italian şi cotlete de porc din: cimbru si patrunjel, vinete, ulei de masline, sare, piper, rosii, cotlete de porc si coaja rasa de lamaie.

Ingrediente:

  • câte 1/2 legătură cimbru şi pătunjel
  • 500 g vinete
  • 4 linguri ulei de măsline
  • sare, piper
  • 250 g roşii bucăţi (cutie)
  • 4 cotlete de porc
  • 2 linguriţe coajă rasă, de lămâie
  • eventual coajăde lămâie pentru ornat

 

Mod de preparare:

Legume in stil italian şi cotlete de porc: Spălaţi verdeaţa şi tocaţi-o. Pregătiţi vinetele şi tăiaţi-le în cuburi mici. Incingeţi 2 linguri de ulei într-o tigaie şi căliţi circa 5 minute cubuleţele de vinete.

Condimentaţi-le cu sare şi cu piper. Incorporaţi roşiile şi lăsaţi totul să fiarbă înăbuşit circa 5 minute. Adăugaţi pătrunjelul şi condimentaţi legumele.

Spălaţi cotletele, uscaţi-le pe un şervet de bucătărie şi prăjiţi-le pe fiecare parte câte 4-5 minute în restul de ulei.

După ce le întoarceţi, săraţi-le şi piperaţi-le, apoi adăugaţi cimbrul şi coaja de lămâie.

Serviţi cotletele cu cimbru alături de legumele pregătite şi ornaţi totul du­pă cum doriţi, cu verdeaţă tocată sau cu coajă de lă­mâie.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.