Legume cu telemea

Printeaza

Legume cu telemea din: conopida, morcovi, fasole verde, mazare, ardei gras, telemea de oaie, ulei de masline si oregano uscat.

Ingrediente:

  • 1 conopida mica
  • 2 morcovi
  • 200 g fasole verde
  • 100 g mazare
  • 1 ardei gras rosu
  • 500 g telemea de oaie
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 lingurita rasa oregano uscat

 

Mod de preparare:

Desfaceti conopida în bucheţele şi spălaţi-o. Curăţaţi morcovii şi ardeiul gras şi tăiaţi-i în bucăţi mai mari.

Puneţi la fiert conopida împreună cu morcovii pentru 5 minute, apoi scurgeţi-le de apă şi puneţi-le într-o tavă întinsă.

Puneţi în tavă ardeiul gras, fasolea verde şi mazărea, după care repartizaţi peste legume brânza tăiată în felii de circa 5mm grosime.

Stropiţi cu uleiul de măsline şi presăraţi deasupra oregano.

Puneţi tava în cuptorul încins şi coaceţi la foc potrivit spre mare circa 20 de minute, sau până când brânza se topeşte puţin şi se rumeneşte deasupra.

 

Legume cu telemea

Legume_cu_telemea

Pofta buna!

 

.

2 comentarii

  1. ce-mi plac legumele cu telemea!

  2. Gabriela Constantin

    Mie nu-mi plac

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.