Legume la tigaie cu soia şi orez

Printeaza

Legume la tigaie cu soia şi orez din: orez, tofu, sos de soia, porumb, rosii, dovlecel, usturoi, ceapa, pesmet, ou, sare, piper, ulei, supa de legume.

Ingrediente:Legume_la_tigaie_cu_soia_si_orez

  • 200 g orez cu bob lung
  • 200 g tofu (branza de soia)
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 conserva porumb (425 ml)
  • 2 rosii
  • 1 dovlecel mic
  • 1 catel de usturoi
  • 2 cepe
  • 1 lingura pesmet
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 100 ml supa de legume

 

Mod de preparare:

Orezul se fierbe. Se toacă tofu sau se dă prin maşina de tocat. Se amestecă împreună cu sosul de soia. Se lasă să se scurgă porumbul.

Se spală roşiile, se curăţă şi se taie felii. Se spală dovlecelul, se curăţă şi se taie felii. Se toacă ceapa şi usturoiul.

Se amestecă ceapa cu pesmet, ou, sare, piper şi tofu. Se încinge într-o tavă 1 lingură de ulei; se prăjeşte înăuntru compoziţia de tofu, la foc iute.

Intr-o tigaie mare se încing două linguri de ulei. Se căleşte înăuntru usturoiul.

Se înglobează orezul şi se încălzeşte în tigaie. Se adaugă porumbul, dovleceii, roşiile şi amestecul de soia. Se călesc; se adaugă supă, sare şi piper.

Se acoperă şi se lasă la foc moale 10 min. Preparatul se potriveşte încă o dată, după gust, de sare şi piper şi se serveşte în tigaie, ornat cu verdeaţă.

Legume la tigaie cu soia şi orez

Legume_la_tigaie_cu_soia_si_orez

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.