Legume umplute cu carne

Printeaza

Legume umplute cu carne din: ardei grasi, dovlecei, vanata, carne tocata de vita, ceapa, ulei, usturoi, rosii, orez, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Legume_umplute_cu_carne

  • 5 ardei grasi
  • 6 dovlecei
  • 1 vanata
  • 500 g carne de vita tocata
  • 1 ceapa mare
  • 100 ml ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 5 rosii
  • 5 linguri cu orez
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie capac ardeilor şi curăţă-i de seminţe. Toacă mărunt un ardei. Taie dovleceii în două, scobeşte-i şi păstrează miezul. Taie vânătă în cubuleţe, adauga un praf de sare şi pune-o la scurs.

Opăreşte roşiile, curăţă-le de pieliţă şi cotor, apoi toacă-le mărunt. Taie cea şi căleşte-o în puţin ulei încins.

Adaugă carnea tocată şi rumeneşte-o. Pune roşiile tocate, sare şi piper, căţi de usturoi feliaţi, ardeiul tocat, pulpa de dovlecei şi vânătă cubuleţe. Ţine | foc până ce se înmoaie legumele. Stinge focul şi presară pătrunjelul.

Umple ardeii şi dovlecii cu acest amestec şi aşază-i într-o tavă unsă cu ulei rămas. Toarnă puţină apă şi dă la cuptor pentru o jumătate de oră.

Legume umplute cu carne

Legume_umplute_cu_carne

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.