Legume umplute cu cod

Printeaza

O reteta de legume umplute cu cod din: file de cod, unt, rosii cherry, usturoi, zahar, marar, sare si piper.

Ingrediente:

  • 500 g file de cod
  • 2 linguri unt
  • 500 g rosii cherry sau ardei iuti rotunzi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura zahar
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălati roşiile sau ardeii. Scoateţi o parte din miezul roşiilor şi curăţaţi ardeii de cotoare şi seminţe, apoi presăraţi-i cu puţin zahăr. Curăţati fileul de cod de eventualele oscioare rămase de la filetare şi puneţi-l la fiert în apă cu sare şi piper proaspăt măcinat.

Fierbeţi-l 10 minute, apoi scurgeţi-l de apă. Treceţi-l prin maşina de tocat. Amestecaţi pasta obţinută cu usturoiul pisat cât se poate de mărunt, untul aflat la temperatura camerei şi mărarul tocat şi apoi pisat într-un mojar cu putină sare şi piper.

Amestecaţi bine pentru omogenizare. Cu acest amestec umpleţi legu­mele pe care aşezaţi-le pe felii de lămâie şi limetă.

Legume umplute cu cod

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.