Legume umplute pe pat de varza

Printeaza

Legume umplute pe pat de varza din carne tocata, orez, sare, piper, castravete, dovlecel, ardei gras, rosie, varza si ulei.

Ingrediente:

  • 1/2 kg carne tocată la alegere
  • 1 ceşcuţă (de cafea) cu orez
  • sare
  • piper
  • 1 castravete
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 1 roşie
  • 1/2 capaţână de varză
  • ulei
  • 2 roşii pentru capac

 

 

Mod de preparare:

Legume umplute pe pat de varza: Speli şi cureţi la interior toate legumele. Pregăteşti şi amestecul de carne (poţi adăuga şi ceapă, dacă vrei) şi orez care trebu­ie fiert înainte în 2 clocote, măcar.

Toci varza fideluţă, o presari cu sare şi o laşi 10 minute. Umpli legumele cu amestecul de carne, pui varză pe fundul vasului în care vei fierbe legumele şi le aşezi în picioare, precum soldaţii. Acoperi legumele cu varză şi rondele de roşii.

Torni apă şi ulei să le cuprin­dă pe 3/4 şi dai la cuptor. Amestecul de gusturi datorat combinaţiei de legume este delicios.

La masă, poţi aduce cu smântână alături.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.