Legume umplute cu ton
PrinteazaLegume umplute cu ton din: ton, rosii, ardei capia, ceapa verde, castraveciori, sare, piper, ulei de masline, masline.
Ingrediente:
- 1 conservă de ton bucăţi
- 4 roşii
- 3 ardei capia roşii
- 1 ceapă verde
- 2-3 castraveciori acri
- sare
- piper
- 1 linguriţă ulei de măsline
- măsline negre, pentru decor
Mod de preparare:
Se taie roşiilor câte un căpăcel şi cu o linguriţă se scoate miezul. Se pun roşiile cu gaura în jos, să se scurgă. Ardeii se taie pe lung, se curăţă de seminţe.
Se scurge tonul şi se mărunţeşte cu furculiţa. Se adaugă rondele de ceapă verde, cubuleţe de ardei şi castraveciori, un praf de sare şi piper, ulei de măsline.
Se amplu ardeii şi roşiile.
Pofta buna!