Legume umplute

Printeaza

 Legume umplute

Ingrediente:Legume umplute

  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • 2 ardei
  • 2 roşii
  • 800 g carne tocată
  • 1 ceaşcă de orez
  • 2 linguri bulion
  • 1 ou
  • 1 ceapă
  • foi de dafin
  • smântână
  • condiment
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli orezul şi îl pui la fiert în 3 ceşti de apă. Ceapa o cureţi, o tai mărunt şi o căleşti puţin. Amesteci apoi carnea tocată cu orezul fiert, ceapa călită, bulionul, oul, sare şi piper, condimentul după gust şi o dai deoparte.

Tai vinetele şi dovleceii în jumătate, cureţi ardeii şi roşiile, le scoţi miezul şi le umpli cu compoziţia de came. Le aşezi într-o tavă, torni o cană de apă, pui câteva foi de dafin, sare după gust şi miezul rămas de la legumele umplute, tăiat mărunt.

Dai tava la cuptor, la foc potrivit, pentru 45 de minute. Sunt foarte bune calde, cu smântână.

Legume umplute

Legume umplute

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Arata apetisant!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.